Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.848 Ft

Varázslatos kristályok - 300 gyógyító kristály

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.999 Ft
Online ár: 3.848 Ft

Judy Hall, a világ legismertebb kristályszakértője átfogó, alapos útmutatót állított össze arról, hogyan használhatjuk a kristályokat a test, az elme és a szellem gyógyítására. 

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Judy Hall
Cikkszám: 9789634333623
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kötet bemutatja...

  • a gyógyító és a tudatosságot magasabb szintre emelő kristályok főbb csoportjainak alapvető tulajdonságait és változatait;
  • több mint 300 kristály részletes portréját és jellemzőit;
  • az energiaközpontokat és a kristályalakzatokat, hogy a kristályok még hatékonyabban működhessenek.

Minden fejezet elején hasznos tudnivalót találunk arról, hogyan használjuk produktívan a kristályokat. A friss, új fotók pedig megragadják a kristályok kisugárzását és megmutatják lenyűgöző szépségüket.

Az ásványok gyakorlati és ezoterikus tulajdonságait egyaránt ismertető leírásoknak és a könyv jól áttekinthető szerkezetének köszönhetően a Varázslatos kristályok című kötet nélkülözhetetlen kézikönyv a kezdők és a kristálymunkában jártas haladók számára is.

Paraméterek

ISBN 9789634333623
Kiadó Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2018
Oldalszám 144 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek