Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Társadalomtudomány

Ebben a kategóriában a társadalomtudományokkal foglalkozó könyvek széles választékát találod. Ezek között helyet kapnak többek közt a filozófia, globalizáció, irodalomtörténet, jog, közgazdaságtan, kulturális antropológia, művészettörténet, néprajz, nyelvészet, pedagógia, politológia, pszichológia, régészet, szociológia és történettudomány témájú művek.

Ezek közül magyar és külföldi szerzők kiadványait is elérhetővé tettük webáruházunkban, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Tekintsd meg aktuális kínálatunkat, és találd meg nálunk kedvencedet!

Társadalomtudomány a Könyv kategóriában

Szűrés

Borító
Ár szerinti szűrés
Kiadás éve
Kiadó
Szerző szerinti szűrés
Rendezés:

Milyen társadalomtudomány témájú könyvekkel találkozhatsz nálunk? 

A webáruházunkban számtalan, társadalomtudománnyal foglalkozó könyv érhető el puha fedeles, kemény táblás vagy kemény táblás, védőfóliával ellátott verzióban. Mivel folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél szélesebb választékot biztosítsunk vevőink számára, ezért magyar és külföldi szerzők művei is kaphatóak nálunk.

Kínálatunkban találhatsz filozófia témájú könyveket. Ezek közül vannak olyan művek, amelyek alkalmasak kezdők számára is, akik épp csak elkezdtek érdeklődni a filozófia iránt. De találhatóak olyan érdekességek is, amelyek például az ökofilozófiával, identitással vagy a dialektikával foglalkoznak.

Elérhetőek még nálunk olyan művek is, amelyek a közgazdaságtannal foglalkoznak. Ezek a legváltozatosabb témákat járják körbe, mint például vállalatgazdaságtan, makroökonómia, a globalizáció vagy a közgazdaságtan alapjai

Ha érdekel a pszichológia témaköre, akkor jó hír, hogy ebben a témában is találhatsz nálunk könyveket. Ezek is változatos témákat dolgoznak fel. Találhatsz például olyat, amely az érzelmi intelligenciáról szól, de olyat is, amely középpontjában az önismeret áll. De vannak könyveink a személyiségtípusokról, a meditációról vagy a pozitív gondolkodásról is. 

Böngéssz a webáruházunkban elérhető, társadalomtudomány témájú könyveink közt!