Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Gyermek- és ifjúsági könyv

A gyermek- és ifjúsági könyvek kiskortól egészen kamaszkorig kínálnak olvasnivalót a könyvszeretőknek. A kutatások bebizonyították, hogy ha ha már egészen kicsi korban könyvet adunk egy gyermek kezébe, akkor sokat teszünk a fejlődéséért. Jó hatással lehet ugyanis a szókincsre, a koncentrációra és a logikára is.

Éppen ezért webáruházunk kínálatát igyekeztünk úgy kialakítani, hogy az egészen piciktől kezdve az általános iskolás korig tudjunk nézegetni- vagy olvasnivalót kínálni weboldalunk látogatói számára. Nézz körül nálunk, és akár válasszátok ki együtt gyermeked számára a tökéletes olvasnivalót!

Gyermek- és ifjúsági könyv a Könyv kategóriában

Szűrés

Borító
Ár szerinti szűrés
Kiadás éve
Kiadó
Szerző szerinti szűrés
Rendezés:

Pancsolós könyvek

Ha rendszeresen könyvet adsz a totyogód kezébe, akkor elkerülhetetlenül is bővíted például a szókincsét. A könyvlapozgatással töltött közös idő pedig egy minőségi együttlét lehet számotokra. A kisbabák számára még az úgynevezett pancsolós könyvek jelentik a könyvet, amelyek olyan anyagból készültek, hogy víz is érheti őket. Így remek játéknak bizonyulnak a fürdőkádban is, mert nem fognak tönkremenni. A színes, puha oldalak pedig elbűvölik őket.

Böngészők, lapozók, leporellók

A leporellók, lapozgatók kedves történetei, bájos illusztrációi pedig napközben köthetik le gyermeked figyelmét. Ezek a könyvek pont akkora méretűek, hogy az apró kezek is könnyen meg tudják tartani őket. A böngészők egészen óvodáskorig bevethetők. Ezek a szöveget szinte egyáltalán nem tartalmazó könyvek főként a figyelmet kondicionálják.

A mozgalmas és színes képeket nem csak nézegetésre használhatod, hanem közös játékra is. Keressetek egyforma tárgyakat az oldalakon, vagy számoljátok meg együtt, hogy hányat láttok belőlük a képeken!

Foglalkoztató könyvek

A gyermekek energiája szinte végtelen, sokszor tovább bírják szusszal, mint mi. Segítségünkre lehetnek a foglalkoztató könyvek, hogy lekössük a gyermekek figyelmét. Ebben az alkategóriában színezők, matricás könyvek, rejtvény- és fejtörő füzetek találhatóak.

Ifjúsági regények

Iskoláskorban a gyerekek életébe lassan belépnek a kötelező olvasmányok. Ha nem szeretnénk teljesen elvenni a kedvüket az olvasástól, adjunk a kezükbe tényleg nekik íródott könyveket. Olyanokat, amelyeknek a cselekménye, főszereplője hozzájuk közel áll, amelyekkel azonosulni tud. Ebben segít webáruházunk ifjúsági regény kínálata! A színes borítókra kattintva rövid leírást találhattok a történetekről, amelyeket elolvasva már könnyebb lesz a választás!

Ismeretterjesztő könyvek

Sosincs elég korán, hogy gyermekünk a világról tanuljon! A legkisebbeknek nagy segítségére lehet az élet hétköznapi dolgairól szóló könyveink, amiből megtanulhatják például hogyan kell fogat mosni – míg a nagyobbakat leköthetjük a széles skálán mozgó témák sokaságával. Olvashatnak például a természetről, állatokról, a világűrről, a történelemről, az emberi testről és még sok más izgalmas témáról. Ezek a könyvek a kicsiknek is érdekesek lehetnek, mert az összes ismeretterjesztő könyv rengeteg színes képpel segíti a tanulást.

Képregények, mangák

A képregények és mangák világa egy remek kezdés az olvasóvá válás útján. Képregények születnek kisgyermekek és felnőttek számára is. Weboldalunkon a kategóriára kattintva láthatod, hogy mindkettőre találsz példát. Geronimo Stilton a legkisebbeknek, Star Wars akár a felnőtteknek is kiváló választás.

A bal oldalon látható szűrő segítségével tovább szűkítheted a keresésed. Akár az ár szempontjából, akár a kötést illetően. Ha ismered a képregény szerzőjét, akár a nevére is rákereshetsz, de használhatod pont fordítva is, hiszen kilistázza számodra a nálunk megtalálható írókat és rajzolókat.

Mesekönyvek

A mesekönyvek minden kisgyermek polcán helyet kapnak. A varázslatos történetek nem csak fejlesztenek, hanem oldják a kisgyermekben napközben felgyülemlett belső feszültséget is. Formálják a képzelőerőt és a szókincset, valamint remek hatással vannak a belső képi világra. Fontos, hogy a mesekönyveket a korosztályának megfelelően válaszd ki!

Versek, mondókák, dalok

A versek, a mondókák és a dalok a legkisebbektől kezdve, az óvodás korúakon át a kisiskolások számára is szórakoztató élmény lehet. A dalok ritmusa, a rímek nemcsak, hogy fejlesztik a memóriát a könnyű megjegyezhetőségükkel, de rengeteget segítenek a szókincs fejlesztésben is.