Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

Milyen a szép könyv?

 

Miképpen „beszélhet rá" minket a könyv, hogy betegyük a webáruház kosarába, illetve levegyük a polcról a könyvesboltban? A választ, amit ki-ki a saját ízlése szerint alakíthat, bővíthet, pontokba szedtük. Példának Meir Shalev Egy galamb és egy fiú című regényét használtuk. Fordítója Rajki András, megjelent a Helikon Kiadónál 2019-ben. A kötet tervezője Hlatki Dorottya.

Az intimitás kockázata

Ne kerülj túlságosan közel a pácienshez! Ez a pszichoterapeutáknak szóló egyik fő parancsolat. Mert akkor fennáll a veszély: annyira magadévá teszed a beteg problémáját, hogy a végén nem tudsz neki segíteni.

 

Ingyenes átvételi pontot nyitunk!

Új és ingyenes személyes átvételi pontot nyitunk MÁTÓL! Egy mai rendeléssel, akár holnap ingyen átveheted a rendelt könyveket.

Szeretnél ingyen könyvet néhány lépésből? Partner programra hívunk téged!

Szeretnél ingyen könyvet néhány lépésből? Partner programra hívunk téged!

Nem kell mást tenned, mint elküldened a weboldalunk linkjét olyan ismerősödnek, akiről tudod, hogy szereti a könyveket és szokott könyvet vásárolni, amennyiben az ismerősöd rendel tőlünk, 300 forintot automatikusan jóváírunk kupon formájában neked. Fontos, hogy az alábbi 4 pontot csináld végig, és az ott kapott linket küldd tovább, mert csak így működik a rendszer.

Február 19.
Magyar Széppróza Napja

A Magyar Írószövetség Választmánya - a 2017. november 13-i ülésén hozott döntése értelmében - kezdeményezte, hogy 2018. február 18-án, Jókai Mór születésnapján első ízben, majd attól kezdve minden évben ezen a napon rendezzék meg Kárpát-medence szerte a Magyar Széppróza Napját

Megvannak a 2019-es Aegon-díj rövidlistásai!

Összeállt az Aegon-díj döntőseinek listája. Prózai művekben erős a mezőny: öt regény és két novelláskötet is szerepel a díjesélyesek között, mellettük három verseskötet versenyez. Három kiadó is büszke most szerzőire,  a Pesti Kalligram, a Jelenkor és a Magvető, összesen tíz kötet versenyez. A díjazott 3 millió forintos elismerést kap, művének sikerét további több millió forint értékű média-megjelenéssel támogatja a díjalapító Aegon Biztosító.

Hét ok, amiért nem leszel buta, ha olvasol

 

Az olvasás megváltoztatja az agy fizikai struktúráját. (Kutatási eredmény)

/* */