Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.200 Ft
2.368 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Út az örök fény országába - Szabó Judit

Akciós ár:
3.200 Ft
2.368 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Ez a könyv a titkos tanítások legjavát tartalmazza, amelyre a szellemi úton járó embernek szüksége van ahhoz, hogy célba érjen.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Szabó Judit
Cikkszám: 9786158069458
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Ez a könyv a titkos tanítások legjavát tartalmazza, amelyre a szellemi úton járó embernek szüksége van ahhoz, hogy célba érjen. A kötet leírja az ősbukás okát, következményeit, a duálfelek és a ,,maya" - a káprázat létrejöttét, s végül a Paradicsomból való kiűzetés spirituális jelentését. Ezt követően bemutatja, hogy az ember miként került a Földre, s mi itt a feladata.
A könyv második része az eredeti szellemi állapotba való visszajutás lépcsőfokait világítja meg, s az ezzel kapcsolatos témákat fejti ki: a szamszára és a kegyelem törvényét, a szenvedések szellemi célját és a megváltás spirituális értelmezését. Leírja a szamszárából való megszabadulás útját, az alsórendű én megtisztításának módját és az örök élet elnyerésének feltételeit.
A kötet harmadik része az elmélet gyakorlati megvalósításának módszereit mutatja be, amelyek nem igényelnek elvonulást, hanem a hétköznapokban végezhetőek. A könyv nagy érdeme, hogy az európai hagyomány alapján közérthetően írja le azokat a spirituális fogalmakat, amelyek a keleti tanításokból nehezen értelmezhetőek, s napjainkban is megvalósítható módon kap-csolja össze a keleti és a nyugati szellemi utakat.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Szabó Judit magánkiadása
Kiadás éve 2021
Oldalszám 260 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */