Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 799 Ft
Online ár: 694 Ft

Tündérboszorkány - Feladatgyűjtemény 3-4. osztályosok részére (3. kiadás) (Csájiné Knézics Anikó)

Kiadói ajánlott bolti ár: 799 Ft
Online ár: 694 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Csájiné Knézics Anikó
Cikkszám: 9789634373674
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 02.
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

Bosnyák Viktória a Tündérboszorkány című regénnyel robbant be a köztudatba. A meseregény-trilógia első kötetét - 2003-as megjelenése óta - töretlen lelkesedéssel olvassák a kiskamaszok. A könyv immár a közoktatási tananyagnak is része, hiszen erre alkalmassá teszi nyelvi játékossága, humora és témájának fontossága.

A nagy sikerű ifjúsági regényhez szervesen kapcsolódó, friss szemléletű feladatgyűjteményt Csájiné Knézics Anikó és Szilvásiné Turzó Ágnes állította össze, akik maguk is gyakorló pedagógusok és tankönyvszerzők. A változatos, számos kompetenciára alapozó feladatsor élvezetes, és a gyerekek számára könnyen befogadható oktatási eszközként szolgálhat az általános iskola 3. és 4. osztályosai számára, otthoni vagy tanórai feldolgozásra. A Tündérboszorkány első 14 fejezetét értelmezni segítő feladatok fejlesztik az olvasástechnikát, a szövegértést és a nyelvtani készségeket is. Így tesznek a remek olvasmányélményhez szinte észrevétlenül elsajátítható hasznos ismereteket.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft
Kiadás éve 2018
Oldalszám 72 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2019. 10. 07. -
Az osztályommal szerettem volna megismertetni egy kortárs írását. Bosnyák Viktóriától: Tündérboszorkány című művét választottam. A könyv minden tekintetben magával ragadott: a kinézetével, a szöveg tartalmával. A hozzákészített feladatgyűjtemény áttanulmányozásával még jobban megbizonyosodtam a könyv sikerességét illetően. Pedagógiailag nagyon jól összeállított feladatok vannak benne, ami alkalmazkodik a jól ismert tankönyvek sablonjaihoz. Különösen tetszik, hogy minden fejezet végén van egy külön rész, ahova a tanulók saját maguk készíthetnek illusztrációt. Mindig találni háttér információt, érdekességet, olvasástechnikai fejlesztő gyakorlatokat. Jól használható, könnyen kezelhető, változatos feladatokkal ellátott feladatgyűjtemény. Amikor a könyvet a kezembe veszem, mindig elvarázsol az igényessége.

Hasonló könyvek