Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.490 Ft
3.368 Ft
Kedvezmény: 25%

Theta Healing - Betegségek és rendellenességek

Akciós ár:
4.490 Ft
3.368 Ft
Kedvezmény: 25%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Vianna Stibal
Cikkszám: 9789632912615
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámokkal dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk tudattalan hiedelmeinkhez és félelmeinkhez, és felül is írhatjuk azokat.

A könyv a ThetaHealing és a ThetaHealing haladóknak könyvekhez kapcsolódó, ám önmagában is teljes mértékben használható kézikönyv. Az első két kötet bemutatja az alapokat, a leolvasás folyamatát, a hit- és az érzelemmunkát, valamint az ásás menetét, továbbá bepillantást nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hitrendszerekbe.

A könyv több tízezer konzultáció eredményeképpen született meg, közel kétszáz betegség és rendellenesség leírását, illetve az azokhoz tartozó intuitív meglátásokat, gyógymódokat, letöltéseket és étrend-kiegészítőket tartalmazza. A ThetaHealing segítségével képessé válhatunk arra, hogy közelebb hozzuk magunkhoz a mindenség Teremtőjét, elengedjük ártalmas hitrendszereinket, letöltsük a megfelelő érzéseket, és tanújává váljunk a gyógyulásnak. A legfontosabb, hogy elhiggyük: a gyógyulás lehetséges!

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789632912615
Kiadó Bioenergetic Kft.
Kiadás éve 2015
Oldalszám 465 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */