Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (Samin Nosrat)

Paraméterek

Kiadó Park Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 480
ISBN 9789633554463
Akciós ár:
9.500 Ft
6.650 Ft
Kedvezmény: 30%

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (Samin Nosrat)

Szerző: Samin Nosrat
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Várható szállítás: 2019. június 28.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő.

A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.

Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat. 

Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író - egyesek szerint "a következő Julia Child" - 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható.

"Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni!"

Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (Samin Nosrat) című könyv most 6.650 Ft-os kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház Libri Kiadói Csoport kategóriájában.

Ezek a könyvek is érdekelhetik

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 06. 24.
Nagyon örültem a könyvnek, minden szempontból tökéletes! A gyors szállításért külön köszönet!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 04.
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 31.
Szuper könyv, a kiszállítás a karácsonyi hajsza ellenére flottul megtörtént.

Írja meg véleményét!



Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

/* */