Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.999 Ft
Online ár: 1.479 Ft
Menny.:db

Róma első asszonya - Paul Doherty

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.999 Ft
Online ár: 1.479 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Paul Doherty
Cikkszám: 9789634260042
Elérhetőség: Utolsó 9 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 09.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Gyilkosság és cselszövés az ókori Rómában

Az arénában állt, legyőzött ellenfelei holttestei körülötte hevertek, és új ellenfele, Poppea épp felé tartott. És Néró? Egyetlen fia, aki lábbal előre született, aki oly sok testi és lelki fájdalmat okozott?
- Megtennéd? – kérdeztem. – Meg tudnád ölni?

Agrippina, Néró anyja, Claudius felesége kel életre ebben az izgalmas, új regényben, mely az ókori Rómában játszódik – a birodalomban, melynek ragyogása és hatalma, hivalkodása és érzéki romlottsága álarcként takarta arénához hasonlóan veszélyes világát. Mindenki egyedül van, és mindenki az életéért küzd. Mindenkinek készen kell állnia, hogy feláldozzon bármit és bárkit.

Agrippinának nincs más választása, küzdenie kell az életben maradásért. Győztesként kerül ki a Tiberius uralmának véget vető cselszövésből, majd rettenthetetlen ellenfelévé válik őrült, kegyetlen bátyjának, Caligulának is. Mikor azonban Claudius feleségeként a hatalom csúcsára emelkedik, nyilvánvalóvá válik egyetlen gyenge pontja: fia, Néró iránti mindent legyőző szeretete.

Ahogy anya és fia kapcsolata porrá omlik, Agrippina tudja, mit tartogat a jövő: ölnie kell, vagy halál vár rá...

Paraméterek

Kiadó Gold Book Kiadó
Kiadás éve 2006
Oldalszám 272 oldal
Borító keménytáblás védőborítóval

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek