Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.999 Ft
2.249 Ft
Kedvezmény: 25%

Paraméterek

Kiadó Jelenkor Kiadó Kft.
Kiadás éve 2017
Oldalszám 184 oldal

NÖVÉNYEVŐ (Han Kang)

Akciós ár:
2.999 Ft
2.249 Ft
Kedvezmény: 25%
Szerző: Han Kang
Cikkszám: 9789636766184
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Egy nő radikális, kafkai átváltozása, miután felhagy a húsevéssel. Olvasd el. Sokkolni fog.

-The Oprah MagazineSohasem látott még testet, amely ennyire sokat tudna mesélni, mégsem több önmagánál.Jonghje álmában vér, nyers hús és a halál kísért. Másnap az asszony, akinek élete és házassága is átlagos, kitakarít minden állati eredetűt az otthonukból.

És az életükből eltűnik az íz.

A férje elkeseredett részletességgel beszéli el, hogy a növényevés feldúlja a házasságukat, és egyre abszurdabb események láncolatát indítja el. A szűkebb család mindent megtesz ez ellen, először a nő lelkét, majd a testét veszik célba, de Jonghje megszállottan halad a maga választotta úton az elidegenedés felé. Közben a történet társadalmi szokások, nemi szerepek és legális hétköznapi bántások mélyén gyökerező organikus emlékművet emel egy szabadulni vágyó életnek: egy nő életének ezen a világon.

A nemzetközi Man Booker-díjjal kitüntetett Növényevő világszerte átütő irodalmi sikert aratott. A koreai Han Kang csodálatos és felkavaró regénye tabukról és lázadásról, erőszakról és erotikáról, a lélek metamorfózisáról szól; igazi kafkai történet.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */