Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.000 Ft
Online ár: 1.479 Ft
Menny.:db

Nemi erőszak - Szerelmi történet

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.000 Ft
Online ár: 1.479 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Joyce Carol Oates
Cikkszám: 9789630781411
Elérhetőség: Utolsó 7 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Egy döntés egyetlen másodperc törtrésze alatt - és az élet örökre megváltozik.

Teena Maguire-nek nem kellett volna lerövidítenie az utat hazafelé azon a július negyedikén. Nem éjfél után, és nem a Rocky Point Parkon át. Nem a tizenkét éves kislányával. Nem abban a kihívó öltözékben: szűk felsőben, levágott szárú farmerben, magas sarkú szandálban. Magának kereste a bajt.

Egy csapat felajzott, bedrogozott, részeg tizen-huszonéves fiú összeverte, megerőszakolta, majd ott hagyta vérbe fagyva a parkbeli csónakház mocskos padlóján. Kislánya, Bethie tanúja volt anyja meggyalázásának.

Az elkövetőket - környékbeli srácokat - rövidesen letartóztatta a rendőrség. Várható, hogy elítélik őket brutális tettükért. De vajon a jogszolgáltatás egyenlő-e az igazságszolgáltatással? Mire képes egy gátlástalan sztárügyvéd? Hogyan reagál a közvélemény?

Teena élete kettétört. Bethie-nek hirtelen véget ért a gyermekkora - mindennapjaikba beköltözött a félelem, hisz Niagara Falls elég kis város, nap mint nap összetalálkozhatnak az óvadék ellenében szabadlábra helyezett tettesekkel, családtagjaikkal, szembesülniük kell az előítéletekkel.

Talán egyetlen igazi támogatójuk akad: Dromoor rendőr, az öbölháborús veterán, aki tudja, mit jelent az igazság, s hogy mi a szeretet.

Joyce Carol Oates amerikai írónő (Áldatlan szerelmek, Ők, Bellefleur, Luxusvilág) e remekbe szabott kisregényben szikáran, már-már szenvtelen szűkszavúsággal tárja elénk a megrázó történetet, a kisvárosi miliőt, a félelem légkörét, a fenyegetettség érzését, a kilátástalanságot - s egyúttal a szeretet erejét.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Európa Könyvkiadó
Kiadás éve 2006

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek