Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.299 Ft
Online ár: 2.539 Ft
Menny.:db

Nap nap után 1. - Nap nap után - David Levithan

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.299 Ft
Online ár: 2.539 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: David Levithan
Cikkszám: 9789632619255
Elérhetőség: Utolsó 6 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 10.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"A" sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy a maga útján rendesen, mígnem egy reggel "A" Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva "A" eddig bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni.

David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben "A" életének és szerelmének bonyolultságát, amelyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a naponta másvalaki testében formát öltő "A"-t. 

A NAGYSIKERŰ FOGADOM RENDEZŐJÉNEK ÚJ FILMJE, A NAP NAP UTÁN A MOZIKBAN

 

"Ez a regény korántsem szokványos kalandokon keresztül mutatja be a szerelem sokszínűségét, és olyan sok érzelmet kelt az olvasóban, hogy aki a kezébe veszi, sokáig nem tud majd szabadulni a történettől." 

Book Heaven

 

"Gyönyörű, izgalmas, egyben szomorú és elgondolkodtató történet a szerelem legtisztább formájáról." 

Dreamworld

 

"Egyedülálló regény, melyben mélyen átérezheted "A" döntéseinek súlyát és küzdelmét." Kelly és Lupi olvas

"A könyv döbbenetes és provokatív. Olyan kérdéseket boncolgat, amelyek fontos dilemmákhoz vezetik az olvasót. A szerelem időtlenségének regénye." 

Goodreads

 

"Minden egyes nap új lehetőség vagy inkább átok? Nehéz eldönteni. De a főhős sorsa mély szimpátiát vált ki az olvasóból." 

Amazon

 

"Elgondolkodtató történet az életről, az igaz szerelemről és arról, hogy kik is vagyunk valójában." 

Prettybooks

 

"Ez a regény határtalan képzelőerőről tanúskodik. Mindegyik karakterben ott rejtőzik egy különleges üzenet, melyre érdemes figyelni." 

Kirkus Reviews

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Maxim Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 312 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek