Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
3.499 Ft
1.919 Ft
Kedvezmény: 45%

Miss Pym és a menekülő menyasszony (M. C. Beaton)

Akciós ár:
3.499 Ft
1.919 Ft
Kedvezmény: 45%

Személyes átvétel irodánkban 1-2 munkanap.
Szerző: M. C. Beaton
Cikkszám: 9789633832042
Várható szállítás: 2020. augusztus 07.
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 1.199 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A vénkisasszony Hannah Pymre a munkaadója ötezer fontot hagy, ami lehetővé teszi, hogy ő lemondjon a háztartásvezetésről, és postakocsival kalandos útra induljon a vidéki Angliába. A kaland hamarosan rá is talál Miss Emily Freemantle, az elkényeztetett, búzavirágkék szemű szépség alakjában, aki egy elrendezett házasság elől menekül egy olyan élvhajhászhoz, amilyennel még nem találkozott. Amint a lány sötéten jóképű jegyese beszáll a postakocsiba, Miss Pym bizonyos benne, hogy Emily meggondolatlanul lépett meg az arisztokrata házasság elől! Úgyhogy amikor az utasok megállnak egy fogadónál, Miss Pym hozzálát a házasságközvetítéshez... és bár Lord Ranger Harley panaszosan közli, hogy ő nem fog elvenni egy hálátlan leányzót, Miss Pym gyanítja: amint rábírja a párt, hogy osztozzanak a háztartás meghitt feladatain, minden romantikus gubanc kibomlik!Sorozatcím: Az utazó házasságközvetítő-sorozat

Szerző(k): M.C. Beaton

Kiadó: Ulpius-ház

Kiadás éve: 2014

Kötésfajta: puha fedelű

Oldalak száma: 236

Fordító(k): Szűr-Szabó Katalin

Miss Pym és a menekülő menyasszony (M. C. Beaton) című könyv most 1.919 Ft kedvezményes áron a MaiKönyv.hu-n.

Személyes átvétel irodánkban 1-2 munkanapon belül - házhoz szállítás 2-3 munkanap - csomagpontra szállítás 2-3 munkanap.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló könyvek a kategóriában

/* */