Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.950 Ft
2.183 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

ISBN 9789633552414
Kiadó Park Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 250 oldal

Miért érdemes életben maradni? (Matt Haig)

Akciós ár:
2.950 Ft
2.183 Ft
Kedvezmény: 26%
Szerző: Matt Haig
Cikkszám: 9789633552414
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A huszonnégy éves Matt Haig világa egyik pillanatról a másikra összeomlott. Egyszerűen nem látta, hogyan tudna tovább élni. Ez a könyv annak története, hogyan jutott túl a krízisen, hogyan lett úrrá a betegségen, ami majdnem tönkretette, és hogyan tanult meg újra élni.

A Miért érdemes életben maradni? nem csupán egy memoár, hanem megható, vicces és örömteli vizsgálata annak, hogyan éljünk jobban, szeressünk jobban, és hozzuk ki a legtöbbet az életből és önmagunkból.Matt Haig (1975) angol író, újságíró, számos díjnyertes felnőtt- és ifjúsági regény szerzője. Könyvei közel harminc nyelven olvashatók. Feleségével és két gyermekével Yorkban él. Utálom a depressziót. Félek tőle. Sőt rettegek. Ugyanakkor a depresszió tett azzá, aki vagyok. És ha nekem ez az élet érzésének ára, akkor ezt az árat kell megfizetnem.

Elégedett vagyok pusztán azzal, hogy vagyok.Egy bonyolult, érzékeny témát hoz ki a sötétből a fénybe. MICHAEL PALINLenyűgöző. Bölcs, vicces, pozitív és megváltó erejű. JOANNE HARRIS WATSONMatt Haig döbbenetes. STEPHEN FRYEgy rövid remekmű, ami életeket menthet. JOANNA LUMLEYRemek olvasmány, és elengedhetetlen a kollektív jólétünkhöz. JO BRANDAz írásai mindig felvidítanak. VAL MCDERMID

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */