Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.950 Ft
2.183 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

Borító füles kartonált
Kiadás éve 2020
Oldalszám 267 oldal

Lepketánc 2. - Múltban vagy jövőben – Illés Krisztina

Akciós ár:
2.950 Ft
2.183 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Választható szállítási módok:

  • házhoz-, csomagpontokra szállítás futárszolgálatokkal 3-4 munkanap
Szerző: Illés Krisztina
Cikkszám: 9786156105134
Elérhetőség: Raktáron
Várható házhozszállítási dátum (csak ha most készleten!): 2020. december 11.
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A siker és a kudarc, életünk részei. Hol boldogságot, hol fájdalmat vál-tanak ki, leginkább a lepkék táncához hasonlítható hullámzást. Ez a gondolat fűzi egybe a Lepketánc trilógia köteteit.
Az első kötetben (Zoé könyve) egy fiatal zongorista önmaga felett aratott győzelmének lehettünk tanúi. Életének szereplői amellett, hogy mindent megtesznek az ő sikeréért, küzdenek a maguk problémájával. Vajon a negyvenes éveikben járó szülők képesek lesznek-e megmenteni anyagi-lag sikeres, ám érzelmileg kiüresedett kapcsolatukat? Olga, a híres zongoraművész, múltjában egy kudarccal végződő házassággal, megta-lálja-e végre a szerelmet? És Vadim számára elég lesz-e a kémia ahhoz, hogy imádott felesége halála után képes legyen egy új kapcsolatra? Mindennapjaink válaszra váró kérdései.
Nagyon érdekes, ahogyan a szerző minden szereplő múltjából fel-felvil-lant valami emlékezeteset, jellemzőt. Zajlik a történetük az életben és belül, a lelkükben. Közben utaznak, és ha az olvasó velük tart, különle-ges élményben lehet része, melyet a könyvben említett zeneművek meg-hallgatása még különlegesebbé tesz.
Múltban vagy jövőben, teszi fel a kérdést az író ebben a kötetben.....
Vallomásos könyv. Lélekről, kapcsolatokról, magányról, művészetről, elfogadásról, megbocsájtásról.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */