Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Világsikerek

Világsikerek kategória a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház-ban
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
3.490 Ft 2.687 Ft

Dédelgetett titkok (Michael Robotham)

Raktáron
3.690 Ft 2.841 Ft

Amíg a halál el nem választ (Peter James)

Raktáron
3.490 Ft 2.687 Ft
Már az első oldalakon feszes tempót diktál, a váratlan fordulatok pedig később sem eresztik az olvasót, egészen a megdöbbentő, katartikus végkifejletig. 
Raktáron
2.990 Ft 2.302 Ft
Peter Swanson legújabb, hátborzongató, tűpontos thrillerében az emberi psziché legsötétebb bugyraiba enged bepillantást, egy olyan dermesztő világba, ahová minden bizonnyal egyikünk sem akarna önszántából ellátogatni.
Raktáron
3.490 Ft 2.687 Ft

Előbb két fiatal férfinak vész nyoma, majd egy második világháborús hangárban viszonylag frissnek látszó vérfoltra bukkannak, illetve kiderül, hogy az egyik helyi gazda igen értékes traktorát is ellopták. Ráadásul az egyik eltűnt fiatal férfi lakókocsija váratlanul porig ég. Az esetek időbeli egybeesése több mint gyanús.


 

Raktáron
3.490 Ft 2.687 Ft
Amit azonban Marlánál talál, arra egyáltalán nem számít: a kisbabáját elvesztett nő egy vadidegen gyereket dajkál.
Raktáron
3.490 Ft 2.687 Ft

Tracy Crosswhite nyomozó és a csapata azon van, hogy megtörje ezt az ördögi kört, mert mintha mindig akadna egy újabb hulla: valaki sorra szedi az áldozatait Seattle bárjaiban.

Raktáron
2.990 Ft 2.302 Ft
A gyilkos ugyanis nem mást akar, mint valóra váltani az áldozatai rémálmát - mert ismeri a múltjukat, a titkaikat, a legnagyobb félelmüket, és tudja, hogyan fokozza még tovább a rettegést. A végsőkig.
/* */