Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Könyvek Menü

Assassin's Creed

Assassin's Creed kategória a Mai-Könyv.hu - Online könyváruház-ban
Rendezés:
Nézet:
Raktáron
3.495 Ft 2.761 Ft
A szimuláció alatt ugyanis felfedez egy ősi és nagy hatalmú, rég elveszettnek hitt relikviát az Édenszigonyt. 
Raktáron
3.995 Ft 3.156 Ft

Assassin's Creed - Reneszánsz (Oliver Bowden)Egy bosszúra szomjas fiatalember eposzi méretű küldetésre indul, miután Itália uralkodó dinasztiái elárulták őt.

Raktáron
3.999 Ft 3.159 Ft
Altair kalandos újta során nemcsak a Szentföldet járja be keresztül-kasul, de az Orgyilkosok krédójának valódi értelme is megvilágosodik előtte. 
Raktáron
3.790 Ft 2.994 Ft
A templomosok a birodalom fővárosában felállított titkos szervezetét egy mélyen beépült, orgyilkos ügynöknek kell felszámolnia, ám az ő múltja sem mentes a sötét foltoktól.
Raktáron
3.995 Ft 3.156 Ft
„Megvertek és elárultak, megölték az apámat. Bosszút állok - bármi áron”
Raktáron
3.995 Ft 3.156 Ft
„Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem.”
Raktáron
3.995 Ft 3.156 Ft
EZIO AUDITORE ORGYILKOSMESTER ALTAÏR ELVESZETT KÖNYVTÁRÁNAK FELKUTATÁSÁRA INDUL, AHOL REMÉNYEI SZERINT A TEMPLOMOSOK VÉGLEGES LEGYŐZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES KULCS TALÁLHATÓ. ÁM MEGDÖBBENTŐ FELFEDEZÉS VÁRJA…
Raktáron
3.995 Ft 3.156 Ft
„Kiváló kardforgató vagyok, arra születtem, hogy osszam a halált. Örömet ugyan nem lelek benne, viszont igen jól csinálom.”
Nincs készleten
3.995 Ft 3.156 Ft
A kalózkodás aranykorában járunk, amikor csábít az ismeretlen Újvilág. Edward Kenway, egy gyapjúkereskedő elkényeztetett fia képtelen ellenállni a nyílt tenger, az arany és a kalandos élet vonzásának.
/* */