Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
1.995 Ft
1.496 Ft
Kedvezmény: 25%

Paraméterek

ISBN 9789632784274
Kiadó Cser Kiadó
Kiadás éve 2016
Oldalszám 40 oldal

Kártyaszövés - Színes ötletek 106.

Akciós ár:
1.995 Ft
1.496 Ft
Kedvezmény: 25%
Szerző: Árvai Anikó
Cikkszám: 9789632784274
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kis táblácskákkal, kártyákkal való szövés a történelem előtti időkre nyúlik vissza. Napjainkban néhány közép-ázsiai nomád nép asszonyainak körében találkozhatunk a két- vagy többlyukú szövőtáblákkal. A kártyákkal szőtt szalag nagyon erős, a készítés technikája pedig változatos mintázásra ad lehetőséget. A szalagokat használják övként, öltözetek széleinek szegésére, díszítésére, lószerszámok részeként, sátorszalagnak, fogantyúként zsákokra varrják.A könyvben a legelterjedtebb, négylyukú kártyák használatával készített mintás szalagokat mutatunk be, amelyeket ékszerként, pántként, kötözőként, övként, szegőként használhatunk, vagy varrhatunk belőle különböző tokokat. 

A szalagok szövéséhez szükséges szövőkártyákat saját kezűleg is elkészíthetjük, így a kötetet ajánljuk pedagógusok figyelmébe is, hiszen a szalagszövés iskolai vagy nyári táborban való kézműves foglalkozásnak is kiváló.


A tartalombólAlapanyagok

Eszközök

Technikák

Szövött minták

Az első kártyás szalag

Tüzes hullámok

Kék-sárga rácsok

Páros minták

Szíves tolltartó

Indás tolltartó

Kosszarvas tarsoly

Kétoldalas minták és betűk

A kártyák cseréje

A szalagok felhasználása

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */