Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.490 Ft
Online ár: 4.336 Ft

Jók és Rosszak Iskolája 3. - Jótett helyébe - Soman Chainani

Kiadói ajánlott bolti ár: 5.490 Ft
Online ár: 4.336 Ft

Fordulatos, kalandos, nevettető, romantikus történet, rengeteg meglepő mesei fordulattal és bonyodalommal.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Soman Chainani
Cikkszám: 9789635841646
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Sophie és Agatha a múlttal és a jelennel egyszerre csatázik azért, hogy történetüknek tökéletes vége lehessen. Az egykori legjobb barátnők - most ellenségek - azt hitték, történetük véget ért, amikor útjaik szétváltak. Agatha visszakerült Gavaldon városába Tedrosszal, míg Sophie az iskolában maradt a szép fiatalemberrel, aki egykor az Iskolamester volt. Ám ahogy berendezkednek új életükben, történetük elkezdi újraírni magát... és nem csak az ő történetük. A két lány távol van egymástól, közben a Gonosz átvette az uralmat, és a múlt galádjai erős bosszúvággyal élednek fel. Nemcsak második esélyt akarnak meséiknek, hanem át akarják formálni a Jó és Rossz régi világát egy olyan új uralommá, amelynek királynője Sophie. A Gonosz halálos hatalomátvételének útjában csak Agatha és Tedros áll, akik azt akarják, hogy végre tényleg boldogan éljenek, míg meg nem halnak.

SOMAN CHAINANI regénye fordulatos, kalandos, nevettető, romantikus történet, rengeteg meglepő mesei fordulattal és bonyodalommal. "- Nem számít, hogy fiú vagy lány vagy. Nem számít, ki az apád és honnan származol, és hogy nézel ki. Azon aggódsz, hogy elhagylak, ha meglátom igazi énedet... Pedig én éppen amiatt maradok melletted." "Életem felét azzal töltöm, hogy hülyeségeket mondok, a másik felét pedig azzal, hogy bocsánatot kérek a hülyeségekért." "... nem kell száz szerelem, hogy boldogan élj, míg meg nem halsz... elég egyetlenegy." "- Csak a befejezett történeteket, a kész mesekönyveket látjuk, Agatha. Honnan tudjuk, hogy hány próbálkozásra jön össze a boldogan-éltek-míg-meg-nem-haltak?

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Menő Könyvek
Kiadás éve 2022
Oldalszám 784 oldal
Borító füles kartonált

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek