Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.699 Ft
Online ár: 2.698 Ft
Menny.:db

Jézus keze és lába - Isten végtelen szeretetének megélése

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.699 Ft
Online ár: 2.698 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Nick Vujicic
Cikkszám: 9786155054730
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2022. december 13.
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

Nincs annál izgalmasabb és nagyobb megelégedéssel eltöltő érzés, mint amikor olyanokkal ismertethetjük meg Jézus Krisztus tanítását, akik korábban még nem tapasztalták meg az Ő végtelen szeretetét.A többszörös bestsellerszerző és motivációs szónok Nick Vujicicot a legtöbben arról ismerik, hogy karok és lábak nélkül jött a világra. Jelen kötetében annak történetét osztja meg az olvasóval, hogyan ösztönözte arra Jézus Krisztus példája, hogy korlátai ellenére is bejárja az egész világot és emberek millióihoz juttassa el Isten igéjét. Az örömhírt terjesztve számos nehézséggel kellett megküzdenie, de soha nem csüggedt el: a keresztény ember útjába semmilyen akadály nem állhat, az Istenbe vetett hit hegyeket képes megmozgatni. Nick személyes tapasztalatait, emlékezetes élményeit bemutatva feltárja, miből merít újra és újra erőt a hétköznapokban; hogyan vált ismert evangelizátorrá; hány és hány emberrel osztotta meg a hitét személyesen vagy a világhálón keresztül. Nick, bár végtagok nélkül született, megrendíthetetlen hite által Jézus kezévé és lábává vált.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Studium Plusz
Kiadás éve 2018
Oldalszám 328 oldal

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2019. 02. 27. -
Nick Vujicic minden könyve megvan a családban amit eddig írt, örömmel fedeztem fel a legújabbat a webáruház kínálatában, Az már csak hab volt a tortán, hogy most akciósan vásárolhattam meg. A fiam kapta ajándékba, de később én is el fogom olvasni, biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd csalódást, hiszen egy csodálatos ember írta!:))
Köszönet érte, hogy gyorsan és flottul megkaptam!