Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.299 Ft
2.441 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

ISBN 9786155611148
Kiadó Studium Plusz
Kiadás éve 2016
Oldalszám 400 oldal
Súly ∼ 366 gramm

Hannah és a felföldi - Vörös Rózsa történetek

Akciós ár:
3.299 Ft
2.441 Ft
Kedvezmény: 26%
Szerző: Sabrina York
Cikkszám: 9786155611148
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Szerelem és szenvedély a Skót-felföldön

Hannah Dounreay, az erős és független, fiatal nő olyan korban vágyik szerelemre és megértő társra, amelyben a házasságok nem érzelmi alapon köttetnek. Hannah sorra utasítja vissza a kérőit - akik mind rátennék a kezüket a hozományul járó földekre -, és inkább maga igazgatja a családi birtokot. Amikor azonban az erős, csendes - és nem mellesleg rendkívül jóképű - harcos megmenti egy erőszakos támadástól, megdobban a szíve: végre nem csak olvasmányaiból ismerheti meg a szenvedélyt. Ki lehet ez a férfi?

Vajon érdemes miatta feladnia a szabadságát?

Dunnet bárójának, Alexander Lochlannach-nak rabul ejti a szívét az öntörvényű, vadítóan vonzó Hannah. Miközben a felföldön kegyetlen összecsapások dúlnak a klánok között a földekért és a haszonért, Alexander nem bír ellenállni a lány csábításának. A férfi múltja azonban sötét titkot rejt, amely, ha kiderül, tönkreteheti kettejük boldogságát.

Alexander ezért szenvedélyesen szeretné bebizonyítani Hannah-nak, hogy ők ketten összetartoznak egy test és egy lélek.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */