Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
2.999 Ft
2.218 Ft
Kedvezmény: 26%

Hab a tortán - Amikor tudod, hogy ő az igazi (Cynthia Ellingsen)

Akciós ár:
2.999 Ft
2.218 Ft
Kedvezmény: 26%

Hab a tortán - Amikor tudod, hogy ő az igazi (Cynthia Ellingsen)

Szerző: Cynthia Ellingsen
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 899 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2020. július 14.

Bővebb leírás, tartalom

Három nő, három generáció, három döntéshelyzet. A problémák közös forrása pedig - természetesen a férfiak. 

June, a minden lében kanál, cserfes nagyi a helyi madzsongklubban köszörüli nyelvét a barátnői kör tagjain, és néhai férje halála óta hallani sem akar férfiemberről.

A rendezett életet élő Kristine útikönyveket árusító könyvesboltot vezet, és sóvárogva gondol a férjével eltöltött fiatal évekre, akivel éppen egy életközepi válság kellős közepén vannak.

A tornacipős Chloe pszichológusi karrierje küszöbén áll, és nagy tudatossággal tervezi jövőjét, amiben nincs helye esküvőnek - még csak az kéne...!

A három grácia együtt botladozik egy rokonuk szabadtéri esküvőjére a Michigan-tó homokdűnéi között, és bár nem épp hagyományos módon, de a véletlen úgy hozza, hogy az elhajított menyasszonyi csokor egyszerre landol mindhármuk kezében. 


De mint tudjuk, a férfiakkal csak a baj van. June szomszédjának bosszantóan szépek a virágai, ráadásul lugasa beárnyékolja June kerti örömeit. Kristine férje lelkét komoly titok nyomja, amelyet csak súlyosbít hallgatásával, Chloe jóképű, tekintélyes pszichológiatanára pedig csődöt vall saját gyereke nevelését illetően.

Hogy mi sülhet ki mindebből? Ezt meséli el Cynthia Ellingsen humoros bestsellere, amelyben nincs hiány szakításból, esküvőből, szerelemből és váratlan fordulatokból.

Cynthia Ellingsen: Hab a tortán - Amikor tudod, hogy ő az igazi (Fejős Éva könyvtára).

Kiadó: Erawan


Oldalak száma: 494


Borító: puha


Kiadás éve: 2014


Sorozat: Fejős Éva könyvtára


Fordító: Lami Júlia


Hab a tortán - Amikor tudod, hogy ő az igazi (Cynthia Ellingsen) című könyv most 2.218 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu - Akciós könyvek-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */