Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.399 Ft
Online ár: 2.512 Ft

Felvont vitorlák - Meridia 1. (V. K. Bellone)

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.399 Ft
Online ár: 2.512 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: V. K. Bellone
Cikkszám: 9789634572565
Elérhetőség: Nincs raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Küzdj vagy bukj el!Meridiában vallás, intrika és titkok uralkodnak.

De minden trónra kell egy király.Anahita főpapnő Espadont szereti, és nem akar máshoz menni, így csak a saját eszére támaszkodhat, hogy elkerülje a kényszerházasságot Ramallal, a furcsa sivatagi barbárral.

Titkok földön és vízen.

Espadon kapitány szent küldetésen jár: a világot kettészelő zátony felé vitorlázik, hogy visszaszerezze a Vastorony Szívét. Vajon vallásuk kincse vagy ősi harci eszköz? A titok űzi, hajtja előre.

Harc baráttal és ellenséggel.

Ramal megszegte a sivatagi törzsek szokását, amikor Meridia lerohanása helyett nősülni próbált. Sokan árulónak tartják, ám van egy terve, melyért ölni is hajlandó - hiszen a lelke csekély ár a népe jövőjéért.

Izgalmas történet egy olyan világban, ahol az ősök csupán fémcsontvázú romokat, rejtélyes ereklyéket és egy szunnyadó háborút hagytak az utódokra.Te mit áldoznál fel, hogy kiválasztott lehess?

Paraméterek

Kiadó Könyvmolyképző Kiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 376 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.