Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 2.948 Ft

Felvágós könyv (Erdős Attila)

Kiadói ajánlott bolti ár: 3.999 Ft
Online ár: 2.948 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Erdős Attila
Cikkszám: 9789632448763
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kórboncnok is ember, csak egy kicsit másmilyen…


Lélekbúvár könyvekkel tele a polc, de most végre itt egy kiadvány, amely az emberi test igazi titkairól szól! A mű anatómiai alapossággal, ugyanakkor rendkívül szórakoztatóan mutatja be a „belső embert”, pontosabban, amilyennek azt egy kórboncnok látja.


De Erdős Attila nemcsak az általa tapasztalt orvosi témákról ír mindenki számára érthetően, afféle „tudományos bulvár” stílusban, hanem a témához kapcsolódóan – vagy néha attól elkalandozva – hihetetlen sztorikkal is szórakoztatja a közönséget.


A boncolás témája talán kissé bizarr, a könyv mégis letehetetlen. És az is biztos, hogy aki figyelmesen olvassa, annak már megvan az egyetemi anatómiavizsgán a kettes!


A Felvágós könyvben benne van minden, amit tudni szeretnél a boncolásról – és az is, amit eddig egyáltalán nem akartál tudni!


Kalandra fel, indul az utazás az emberi test belsejébe, és ne feledd: minden elhunyt gyomrában van répa!

Vélemények

Még nincs vélemény.