Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.500 Ft
2.625 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db

Elszálltunk egy hajóval a szélben - Kisfaludy András

Akciós ár:
3.500 Ft
2.625 Ft
Kedvezmény: 25%
Menny.:db

A legendás Kex együttes 1969-71 közötti működését, majd az énekes-frontember Baksa-Soós János disszidálását követő lehanyatlását kíséri végig Kisfaludy András, a zenekar dobosának írása.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Kisfaludy András
Cikkszám: 9789635410453
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dátum (*ha készleten!): 2022. január 26.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A legendás Kex együttes 1969-71 közötti működését: felívelését, zenei arculatának formálódását, majd az énekes-frontember Baksa-Soós János disszidálását követő lehanyatlását kíséri végig Kisfaludy András, a zenekar dobosának írása. A kötetben megelevenedik a szerző ifjúkora, találkozása későbbi zenésztársaival, bepillanthatunk családi életébe és festészeti tanulmányaiba, valamint a 60-as, 70-es évek szorongató politikai légkörben zajló zenei életébe, ahol a koncerteket a rajongók mellett titkosügynökök is figyelemmel kísérték. Kiemelt figyelmet kap az énekes-előadóművész Baksa-Soós János, akinek érzékenysége, szubtilis lénye, lírai alkata áthatotta a dalszövegeket és a zenés performansznak is beillő koncerteket, melyek sosem ismétlődtek meg, hanem minden alkalommal egyedi improvizációkra épültek, és nemritkán odaszúrtak a hatalomnak. A kötet különlegessége, hogy a fejezeteket korabeli ügynöki jelentések tagolják - besúgókéi, akik gyakran a barátok, pályatársak közül kerültek ki.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Magyar Napló Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 340 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */