Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.790 Ft
Online ár: 1.324 Ft
Menny.:db

Diákszótár - Földrajzi kislexikon

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.790 Ft
Online ár: 1.324 Ft
Menny.:db

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: R. Szabó István
Cikkszám: 9789636796242
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 08.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Elsősorban a felső tagozatos tanulók számára készült fogalomgyűjtemény, amely az 5., 6. osztályos természetismeret tantárgy földrajzzal kapcsolatos tudásanyagát, valamint a 7. és 8. osztályos földrajz ismereteit foglalja magába.
Emellett számos, a középiskolai tanulmányok folytatásakor előkerülő fogalom gyors magyarázatára is szolgál, mivel a felső tagozatos kiegészítő- és törzsanyag mellett több, a földrajz minden területét érintő fogalommal is bővített kiadványt vehetnek kezükbe a diákok. A természet- és társadalomföldrajzi címszavak mellett a legfontosabb térképészeti, csillagászati, geológiai és ásványtani kifejezéseket is megtalálhatják benne az érdeklődők.
Jelen kiadvány szótárnak íródott, így természetesen nem helyettesíti sem a tankönyveket, sem a földrajzi témájú szaklexikonokat. Ám jó szolgálatot tehet a mindennapi földrajztanulás során, házi feladat készítésekor, amikor egy-egy kifejezés jelentésének magyarázatával a tananyag elsajátítása során felmerülő bizonytalanságok eloszlatását könnyíti meg.

Paraméterek

Kiadó Aquila Kiadó
Kiadás éve 2007
Oldalszám 240 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek