Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.800 Ft
2.812 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Az Út - Kellermayer Miklós

Akciós ár:
3.800 Ft
2.812 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Kellermayer Miklós
Cikkszám: 9789635140831
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet - Senki sem juthat el az Atyához csak általam.

(Jn 14,6)

Életmentő tankönyv-trilógiát ajánlunk az olvasónak.

A könyvtrilógia megírásának gondolatát Bedő György, a Kairosz Kiadó alapítója sugallta a sejtbiológus szerzőnek, amikor 2010-ben Az Élet című kéziratával kopogtatott a kiadónál. Kellermayer Miklós a legendás hírű professzorától, a Romhányi Györgytől tanult elnevezést: az "igaz pillanat" fogalmat használja, ami azt az időt jelzi, ameddig még lehet gyógyítani valakit, ameddig még meg lehet teljességgel gyógyulni.

Talán soha nem volt nagyobb időszerűsége egy ilyen műnek, mint most, a III. évezred immár harmadik évtizedében, egy világjárvány tombolása közepette. A kiadóvezető nyilvánvalóan arra gondolt, hogy az, aki az immár három kiadást megélt Az Élet című könyvet megírta, alkalmas lehet az őáltala elképzelt trilógia megalkotására is. 2018 végén elkészült Az Igazság című kötet is, majd 2020-ban, a trianoni nemzettragédia 100. évfordulóján Kellermayer Miklós egy ünnepi füzetben köszöntötte az 52. Eucharisztikus Világkongresszus magyarországi megrendezését, mely eseményre a pandémia miatt abban az évben nem kerülhetett sor. Ebben a füzetben a tervezett három kötet lényegét bemutató összegzését adja a mindannyiunk jövőjéért aggódó és felelősséget érző világhírű sejtbiológus tudós szerző hitvalló gondolataival együtt.

Most, 2021-ben, amikor a tervezett hármaskönyv e harmadik részének megjelenésével végre összeállt, csak remélni merjük, hogy nincs késő a gyógyításhoz.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Kairosz Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 239 oldal
Borító keménytáblás
Súly ∼ 550 gramm

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */