Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.200 Ft
Online ár: 3.107 Ft
Menny.:db

Az Aranyasszony útja – Aranyasszony-trilógia 1. - Agnes Golenya Purisaca

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.200 Ft
Online ár: 3.107 Ft
Menny.:db

Mi köze lehet egymáshoz egy titokzatos dél-amerikai barlangrendszernek és egy pánikbeteg budai szépasszony útkeresésének?

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Golenya Ágnes Éva
Cikkszám: 9789630681599
Elérhetőség: Utolsó 7 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Csomagajánlat

Bővebb leírás, tartalom

A pánikrohamoktól szenvedő, aranykalitkájában fuldokló Éva története nem csak igen megrázó bemutatása az érzelmek viharának, az önmagát kereső nő történetének, de egyben önvizsgálat is minden asszony és lány számára, tükör a férfiaknak.

Hová és miért tüntettük el a bennünk rejlő aranyasszonyt, a felsőbb síkokon is létező lényünket? Éva kitör fullasztó életéből, és megtalálja boldogságát. Gyakorlatilag végigjárja az ősi beavatási lépcsőfokokat a testi-lelki-szellemi felébredéseken át, s jut el a testi beteljesedéstől a spirituális kiteljesedésig, Magyarországtól Peruig. A felkavaró szerelem mellett jól megfér az ecuadori barlangkutatás, az ősmagyar történelmi-hajsza, gyilkosság és túlélés, avagy egy jó kalandregény minden hozzávalója, a komoly, ezoterikus mondanivaló mellett. A regény-trilógia első kötetét tartja kezében a kedves Olvasó, melyet hamarosan követ a kalandok folytatása. Ajánljuk nőknek, férfiaknak, fiataloknak és idősebbeknek, hívőknek és nem hívőknek; bárkinek, aki hajlandó lelkileg, szellemileg, időben és térben kalandozni.

A sorozat további kötetei:

  • Az aranykapu - a regénytrilógia II. része
  • A perui papnő - a regénytrilógia III. része

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Magánkiadás
Kiadás éve 2009
Oldalszám 320 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek