Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.490 Ft
1.868 Ft
Kedvezmény: 25%

Az áldozat mágiája - Mágiák sorozat (Szepes Mária)

Akciós ár:
2.490 Ft
1.868 Ft
Kedvezmény: 25%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Szepes Mária
Cikkszám: 9789635293926
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

E kötetben az áldozat jelentősége helyeződik különleges fénybe, mert ebben rejlik az egyik legfontosabb mágikus kulcs. E kulcs nélkül egyetlen lépést sem tehetünk előre bármilyen elérendő cél felé.
Mágikus áldozat az, amikor valami olyat teszünk, amire sem a körülmények, sem egészségi állapotunk nem kényszerít bennünket; fizikai érdekeinkkel, kényelemszeretetünkkel, kéjszerző hajlamunkkal, hiúságunkkal vagy személyes becsvágyainkkal ellentétes, világi megítélés szerint esetleg értelmetlen, és semmi anyagi hasznot nem jelent. Adomány ellenszolgáltatás nélkül. Önfeláldozás hála nélkül.
Az áldozat mágiája közömbösíti beidegzett rossz szokásaink mérgét, és saját gyermekes igényeink, indulataink fölé emel bennünket. Aki belül így szabaddá lett, arról kívül is lehullanak a bilincsek.
Amit adunk, önmagunkból kell adnunk, úgy, hogy még forró a vágyainktól, kegyeletünktől, vérünktől, verejtékünktől és könnyeinktől. Ez a felszabadulás egyetlen valutája.
Szepes Mária

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789635293926
Kiadó Édesvíz Kiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 186 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló könyvek a kategóriában

/* */