Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.500 Ft
1.975 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:db

Anonymus titkai nyomában - Kolozsvári Grandpierre Endre

Akciós ár:
2.500 Ft
1.975 Ft
Kedvezmény: 21%
Menny.:db

A modern restaurátorok, múlt- és nyelvfeltárók egyik legbátrabbika Kolozsvári Grandpierre Endre, aki egy zseniális magánnyomozót megszégyenítő leleménnyel és invencióval deríti fel és fejti meg a magyar múlt tiltott pontjait.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Kolozsvári Grandpierre Endre
Cikkszám: 9789637707186
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dátum (*ha készleten!): 2022. január 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A modern restaurátorok, múlt- és nyelvfeltárók egyik legbátrabbika Kolozsvári Grandpierre Endre, aki hosszú évtizedek óta egy zseniális magánnyomozót megszégyenítő leleménnyel és invencióval deríti fel és fejti meg a magyar múlt tiltott pontjait, azokat az eseményeket, történéseket, amelyek elé utóbb, de sokszor a megtörténést követően szinte azonnal valakik egy tabut állítottak, megakadályozandó a dolgok megértését. Kolozsvári Grandpierre módszere pontos, aprólékos és lényegre törő. Kiindulási pontja egyszerű és roppant rokonszenves, merészsége emlékeztet egyik világhírű kollégájára, a német Schliemannra, aki abból a feltevésből kiindulva, hogy Homérosz eposza nem merő kitalálás, hanem valóságos történelmi cselekmények költői formába öntött, de mégis történethű rögzítése, megtalálta és kiásta Tróját. Kolozsvári Grandpierre Endre ugyanígy találta meg nekünk és tárta fel a nagy Névtelen, Anonymus gesztáját, a Gesta Hungarorumot, amit döbbenetesen kevesen ismernek ahhoz képest, hogy a magyarság egyik legrégebbi s ezért legértékesebb kultúrkincsei közé tartozik, majdhogynem olyan kincsünk és ékességünk, mint a Szent Korona. 

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Titokfejtő Könyvkiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 132 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */