Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.990 Ft
3.690 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

Kiadó Kossuth Kiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 152
ISBN 9789630992510

Anatómia és 100 nyújtógyakorlat futóknak (Válogatás)

Akciós ár:
4.990 Ft
3.690 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 9789630992510
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kifejezetten a futók szükségletei szerint felépített könyv minden információt tartalmaz a rugalmasság és futás kapcsolatáról:Bemutatunk 100, kimondottan futóknak szánt nyújtógyakorlatot, köztük 16 dinamikus nyújtást bemelegítéshez és 78 olyat, amelyet egyedül vagy segítővel kell elvégezni a rugalmasságot fokozó edzések során, továbbá olyan gyakorlatokat, amelyek az izmok regenerálódását és ellazítását segítik elő.

A futás biomechanikai elemzésével áttekintjük a mozgásokat és az érintett izomcsoportokat, hogy az edzéseket hatékony megtervezhessük.

Részletesen elmagyarázzuk a futás technikáit és formáit a teljesítmény fokozása, a túlzott energiafelhasználás és a sérülések elkerülése érdekében.

Fényképek, illusztrációk és részletes leírások segítik a helyes nyújtások módszereinek elsajátítását.

Elmagyarázzuk a nyújtások megfelelő és biztonságos kivitelezését.Az Anatómia és 100 nyújtógyakorlat futóknak elősegíti a csúcsforma elérését, a teljesítmény növelését és a nagyobb rugalmasságot. Feltétlenül ott a helye minden futó könyvtárában, legyen az illető sprinter vagy hosszútávfutó, triatlonista, maraton- vagy terepfutó.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló könyvek a kategóriában

/* */