Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 6.290 Ft
Online ár: 4.578 Ft
Menny.:db

A teljes gondolkodj és gazdagodj - Napoleon Hill

Kiadói ajánlott bolti ár: 6.290 Ft
Online ár: 4.578 Ft
Menny.:db

A legismertebb és legnagyobb hatású könyv, amelyet valaha a sikerről írtak.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Napoleon Hill
Cikkszám: 9789635296231
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Napoleon Hill negyed évszázadon át kutatta sikeres emberek életútját kora leggazdagabb iparmágnása, Andrew Carnegie irányításával. Ebben az időtlen klasszikusban lerántja a leplet az elsöprő siker titkáról, és megosztja velünk a kipróbált módszert is, amely lehetővé teszi, hogy elérjük hőn áhított céljainkat. Elengedhetetlen kalauz azok számára, akik nagy dolgot akarnak véghezvinni. Ez a könyv megmutatja, hogyan gazdagodhatunk meg a szó minden értelmében.

Napoleon Hill meggyőző tanácsai napjainkban legalább annyira helytállóak, mint amikor azok íródtak. Donald R. Keough, a Coca-Cola volt elnöke

Napoleon Hill műve már számos változatban napvilágot látott, ám ez a kiadás hűen követi az eredeti mestermű szerkezetét és tartalmát. Fontos ismereteket oszt meg arról, hogyan vészeljünk át nehéz gazdasági helyzeteket. Az újabb kiadásokból ezek a részek hiányoztak, ám napjainkban ismét aktuálissá váltak. Ez a Gondolkozz és gazdagodj! egyetlen olyan kiadása, amelyet jegyzetekkel és függelékekkel láttak el, így az olvasó megismerheti Napoleon Hill életét, élethosszig tartó kutatásait, valamint az ipari, üzleti élet vezető személyiségeit, akiknek munkásságát a szerző tanulmányozta, hogy megalkossa a felbecsülhetetlen értékű elveket, amelyeket most mindannyian elsajátíthatunk.

Egy pár név azok közül, akikkel a szerző interjút készített és életét nyomon követte a több mint 20 évnyi sikerről végzett kutatómunkája során:

  • Henry Ford a Ford Motor Co. alapítója
  • Theodore Roosevelt az Amerikai Egyesült Államok elnöke
  • Charles M. Schwab a United States Steel Corp. elnöke
  • John D. Rockefeller a Standard Oil Companies alapítója
  • Thomas A. Edison feltaláló
  • F. W. Woolworth az F. W. Woolworth Co. alapítója
  • Woodrow Wilson az Amerikai Egyesült Államok elnöke
  • William Howard Taft az Amerikai Egyesült Államok elnöke
  • J. P. Morgan Sr. bankár, a The House of Morgan alapítója

Amit az elme képes kigondolni és elhinni, azt meg is tudja valósítani. - Napoleon Hill 

Paraméterek

Kiadó Édesvíz Kiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 382 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.