Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.308 Ft

The Hundredth Queen 1. - A századik királyné - Emily R. King

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.999 Ft
Online ár: 2.308 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Emily R. King
Cikkszám: 9789634990406
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. február 01.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Kalinda árva lány, aki nem vágyik másra, csupán a csendes kolostori élet békéjére és biztonságára a Nővérek rendjének hegyi templomában. A zsarnok Tarek rádzsa váratlan látogatása azonban felforgatja az életét. Az uralkodó kilencvenkilenc felesége mellé keres egy utolsót - a századik ránit. Mindenki meglepetésére éppen Kalindára esik a választása. Azonban mielőtt egybekelhetnének, egy ősi törvény szerint fegyverrel kell kivívnia méltó helyét a rádzsa kilencvenkilenc felesége és számtalan ágyasa között egy rendkívüli bajnokságon. Kilátástalan helyzetében csupán a testőre, a komoly, de kedves Naik Deven kapitány társasága nyújt neki vigasztalást. Ám a férfi iránt egyre növekvő vonzalma súlyos veszélybe sodorja. Kalinda lelke szabadnak született, csak arra vágyik, hogy mentesüljön minden kötöttség alól, dönthessen saját sorsáról, és együtt lehessen a férfivel, akit szeret. Itt az idő, hogy a századik királyné felszabadítsa a benne rejlő erőket, és felforgassa a birodalmat.

,,Emily R. King regénye szilárd alapokon nyugszik, a sumér mitológiából merítve ihletet. Biztos szálon halad a történet cselekménye, miközben olyan témákat érint, mint a barátság, az önfelfedezés, az önuralom és az engedelmesség."
Publishers Weekly

,,Az akciódús jelenetekkel, elképesztő meglepetésekkel és tiltott szerelemmel teli regény bizonyára elnyeri az olyan olvasók tetszését, akik odavannak az erőteljes női karakterekről szóló drámai történetekért."
School Library Journal

,,A századik királyné egy szerelemmel, árulással, lázadással és varázslattal teli fantáziavilágba kalauzolja az olvasót."
Deseret News

,,Kalinda szerethető hősnő, hűséges és bátor szívvel kel a barátai védelmére, még ha a halállal kell is szembenéznie. Ez egy kiemelkedő alkotás lenyűgözően kitalált képzeletbeli világgal, izgalmas akciójelenetekkel, sok cselszövéssel és társadalmi kritikával."
Kirkus Reviews

,,Ez a pompás és hihetetlen történet egy gyönyörű és brutális kultúrát kelt életre. A történet vége folytatással kecsegtet, és az olvasók bizonyára lelkesen fogják
követni Kalinda és Deven sorsát."
Booklist

Paraméterek

Kiadó Maxim Kiadó
Kiadás éve 2019
Oldalszám 352 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek