Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.990 Ft
2.913 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

Paraméterek

Súly ∼ 522 gramm
kiadó PRO JUNIOR
kiadás éve 2015
súlya 142 gramm
Dimenzió 170 mm * 175 mm * 8 mm
Terjedelme 8 oldal
ISBN 5999033927697

A számoktól a betűkig - Dibás Gabriella

Akciós ár:
3.990 Ft
2.913 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db
Szerző: Dibás Gabriella
Cikkszám: 9786158049672
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A számoktól a betűkig szórakoztató tudástábla rendkívül szemléletes módon azt a tudásanyagot, amit az iskolába készülő nagycsoportos óvodások kis szülői segítséggel könnyedén elsajátíthatnak.
Egyedülálló válogatásban gyűjti össze az iskolába készülő korosztálynak fontos és szükséges ismereteket. Egyszerű, könnyen érthető megfogalmazásban magyarázza az óvodások számára egyre jobban táguló világ érdekességeit, azokat az alapismereteket, amelyek birtokában sokkal könnyebb lesz majd az iskolai tananyag elsajátítása.
A legfontosabb témák: számok, matematikai alapműveletek, az idő fogalma, múlása és mérése, színek, formák, egészséggel kapcsolatos alapvető ismeretek, zöldségek és gyümölcsök szerepe, testünk ismerete, a higiénia fontossága, és alapvető biztonsági és közlekedési szabályok a hétköznapi életben gyalogosan és kerékpáron, végezetül az ábécé. A tudástábla segítségével egy újabb ablak tárul érdekes és izgalmas világunkra.
Szemléletes módon használható, asztalra állítható, naptárszerű kivitelben.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */