Bővebb leírás, tartalom
Csiszolgatni az érzékünket, amellyel észrevesszük a Jót a legapróbb történésekben is. A gyakorlat teszi a mestert. Borbás Marcsi: A sűrűje. 100 szívmelengető recept.
Kiadó: StratComm
A gasztronómia remek gyakorlat.
Ez a könyv betekintés azokba az önfeledt pillanatokba, melyeket családtagjaimmal, barátaimmal töltök a konyhában vagy az asztal körül. Tervezünk, kísérletezünk, kóstolunk, értékelünk. Visszarepülünk az időben vagy új recepteket próbálunk ki. Olyan pillanatok ezek, melyek nélkül elképzelni sem tudom az életem.
Az évek során számtalan étel került közel a szívemhez. Az itt bemutatott száz recept a gasztronómiai utazásaim legjava - a sűrűje. "
Oldalak száma: 270
Borító: kemény táblás, védőborítóval
Kiadás éve: 2014