Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.990 Ft
3.032 Ft
Kedvezmény: 24%

A spártai sólyom

Akciós ár:
3.990 Ft
3.032 Ft
Kedvezmény: 24%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Conn Iggulden
Cikkszám: 9789634067313
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Kr.e. 401. Artaxerxész perzsa birodalma az Égei -tengertől Észak- Indiáig terjed. A világ legnagyobb urának legalább ötvenmillió alattvalója volt.
A spártai katonák egy csoportja, akiknek nagyapja még a görög-perzsa háborúban Thermopülainál harcolt, a fiatalabb perzsa herceg, Kürosz szolgálatába áll zsoldosként.
Kürosz meg akarja szerezni a koronát bátyjától, ehhez áll rendelkezésére a spártaiak elit serege. Ezt a harcot csak egyetlen csatában lehet megnyerni vagy elveszíteni - és Kürosz elesik.
Az életben maradt spártaiak egy kis csoportja elhatározza, hogy kijut az ellenséges birodalom szívéből. Felszerelésük hiányos, vizük, élelmük alig van. Xenophon, a fiatal athéni katona vezeti el a megmaradt túlélőket több száz kilométeren át a görög partokig Artaxerxész legendás perzsa harcosaitól üldözve.

Egy királynak nem lehet egyetlen fia, hiszen a halál olyan könnyen eljön: méregtől, romlott ételtől, láztól vagy az istenek akaratából. Ha a szerencsés elsőszülött megéri a felnőttkort, akkor a testvérek között kezdődnek el a különböző játszmák.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789634067313
Kiadó Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve 2018
Oldalszám 384 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */