Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
4.900 Ft
3.626 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

A Korona - The Crown - Robert Lacey

Akciós ár:
4.900 Ft
3.626 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Királynő születik 1947-1955

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Robert Lacey
Cikkszám: 9786155186851
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Mi a valóság és mi ami pusztán fantázia? Mi az igazság és mi a legenda?
A Korona - The Crown : különleges könyvsorozat első kötete amely a II. Erzsébet angol királynő életét feldolgozó Netflix sorozat alapján készült.
Az ifjú hercegnő számára az 1952-es év tragikus fordulatot hoz: apja váratlanul meghal és Erzsébetnek - aki ekkor már feleség és anya - szembesülnie kellet élete legnagyobb feladatával; el kellett foglalnia a trónt és egy roppant birodalom kormányzásának terhét kellett vállaira venni. Nagy-Britannia lassan távolodott a háború nyomasztó árnyaitól, választ kellett találnia az új korszak új kihívásaira. E közben családi kapcsolatai sem könnyítették meg életét: édesanyja kételkedett házasságában, férje önérzetén csorbát ejtett az, hogy háttérbe kellett vonulnia, lázadó húga botrányos szerelmi viszonya pedig kínos epizód a korona és az egyház kapcsolatában. Miként születik a tapasztalatlan hercegnőből királynő, akinek minden döntését - legyen az magánéleti vagy államot érintő - egyetlen cél vezérli: a birodalom érdeke amely felett a Korona ragyog. Beleshetünk a történelem és a filmkészítés kulisszái mögé miközben átélhetjük egy nem mindennapi család örömeit, kétségeit és küzdelmeit.
A könyvet több száz fotó teszi teljessé.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Taramix Kiadó
Kiadás éve 2021
Oldalszám 322 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */