Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.200 Ft
Online ár: 3.061 Ft
Menny.:db

A képzelet szárnyán - Gróf Nádasdy Borbála

Kiadói ajánlott bolti ár: 4.200 Ft
Online ár: 3.061 Ft
Menny.:db

Mi a titkuk gróf Nádasdy Borbála könyveinek? – Nem tudom – válaszolja egy olvasója. – Én személyesen őt alig ismerem. De amikor kinyitom egy könyvét, az úgy szólít meg, mint egy levél, amelyet valaki kézzel írt nekem.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Gróf Nádasdy Borbála
Cikkszám: 9786156284273
Elérhetőség: Raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Mi a titka gróf Nádasdy Borbála könyveinek, futótűz szerű sikerének? – Mi a titka? Nem tudom – válaszolja egy olvasója. – Én személyesen őt alig ismerem. De amikor kinyitom egy könyvét, az úgy szólít meg, mint egy levél, amelyet valaki kézzel írt nekem. Talán ezért van, hogy ha reggelig tart is, nem teszem le, végigolvasom.

Ő ezalatt ott van velem, és a jelenlétében egésznek érzem magam. Mert nem elég leszületned erre a világra. A saját létezésedet kell, hogy megszeresd. Ebben segít ő, mert a létezés bizonyságát osztja szét olvasóinak. Vele juthatsz el a helyre, ami csak a tiéd. De mert a legigazabb igazságot kimondani lehetetlen, olykor zsörtölődik is, vagy dacolva szed kalászt a szúrós tarlón; ott, ahol máig az asztagba rakott kévék keresztje az élet rendje. Ez a rend az öröksége, amit ősei hagytak rá, akiknek hírneve csodálatot hordoz, az öröksége, amelynek súlya ünneppé varázsolja az életed.
- Mészáros Géza

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Méry Ratio
Kiadás éve 2022
Oldalszám 150 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.