Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.800 Ft
Online ár: 2.154 Ft

A Kárpát-haza őrei - Zana Diána

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.800 Ft
Online ár: 2.154 Ft

A filmekben rendkívüli és közösségépítő tevékenységükkel a magyarság jövőjét nemzeti alapokra helyező gondolkodókat szólított meg Kárpát-medence szerte.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Zana Diána
Cikkszám: 9786158202732
Elérhetőség: Nincs raktáron
Várható száll. dát. (*ha most raktáron!): 2023. március 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A kötet Zana Diána azon írásainak válogatott gyűjteménye, amelyek A Kárpát-haza őrei című riportfilm-sorozatában a beszélgetések kapcsán születtek. Zana Diána a filmekben rendkívüli és közösségépítő tevékenységükkel a magyarság jövőjét nemzeti alapokra helyező gondolkodókat szólított meg Kárpát-medence szerte: képzőművészeket, zenészeket, énekeseket, népművészeket, tudósokat, orvosokat, írókat, költőket, tanárokat, egyházi személyeket... Az elhangzott beszélgetések lényeges meglátásait, ébresztő gondolatait tartalmazza ez a kötet. 

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó Időjel Kiadó
Kiadás éve 2022
Oldalszám 180 oldal
Borító puhafedeles

Vélemények

Még nincs vélemény.