Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.990 Ft
2.213 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

ISBN 9789632672960
Kiadó Lazi Könyvkiadó
Kiadás éve 2016
Oldalszám 330 oldal
Súly ∼ 356 gramm

A jó és a rossz között - Az életvezetés etikája

Akciós ár:
2.990 Ft
2.213 Ft
Kedvezmény: 26%
Szerző: Papp Miklós
Cikkszám: 9789632672960
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Az életvezetés olyan, mint az íjászat.Űzött, hajszolt világunkban az ember életformája a cselekvés, aki nem cselekszik, talán nem is létezik igazán. S mindeközben elfeledkezünk a miértről, arról, hogy hova, merre tartunk. Az életvezetés etikája erre próbál választ adni: az egyes döntések mögött meghúzódó mélyebb motivációra, ami nem is annyira egyszerű, mint amennyire elsőre látszik. Életfeladatunk embernek maradni: kicsi és nagy döntésekben egyaránt, tökéletesedni életstílusunkban, időnkben, egymáshoz és önmagunkhoz való viszonyunkban.,,Dr. Papp Miklós újszerű és formabontó könyve mindebben hasznos segítségünkre lehet."

Dr. Németh Gábor, morálteológus,,Az életvezetés etikája mindnyájunkat érintő kérdésekkel foglalkozik: miért érdemes helytállni a hétköznapok - időnként nagyon nehéz - feladataiban. Átsugárzik rajta az a reményt adó meggyőződés, hogy nem azért kell átgondoltan élni, tudatos döntéseket hozni, mert ez a társadalom vagy az Egyház előírása, hanem mert ez vezet el legigazibb önmagunkhoz és az élet teljességéhez."

Dr. Kézdy Anikó, pszichológus

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */