Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
2.990 Ft
2.207 Ft
Kedvezmény: 26%

A harcmező kiterjesztése (Michel Houellebecq)

Akciós ár:
2.990 Ft
2.207 Ft
Kedvezmény: 26%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Michel Houellebecq
Cikkszám: 9789631433821
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A regény hőse igazi Houellebecq-figura: antihős, akinek ezúttal a nevét se tudjuk. Magányos kívülálló, aki okosan és kegyetlenül lát rá a társadalom és az emberi érintkezések visszáságaira, hazugságaira. Informatikusként tisztában van a nyilvánosság és a média működésével. Egy új szoftver eladása miatt tanfolyamokat kell tartania vidéken. Utazásai során még mélyebb lesz a depressziója; életét nem tudja a korábbi rutin mentén továbbfolytatni. A regény izgalmas kérdése hogy miképpen lehet kivonulni a világból, rádöbbenve hogy nem a társadalom, hanem önmagunk foglyai vagyunk.

Michel Houllebecq-nek ez a regénye hozta meg az országos ismertséget, az Elemi részecskék előtanulmányának is tekinthető, bár annál bizonyos értelemben jóval derűsebb: a főszereplő depressziója ellenére humorral és elnézéssel tekint embertársaira, bár nem kér a világukból. 

A harcmező kiterjesztése a mára világhírű szerzőt teljes fegyverzetében mutatja meg.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789631433821
Kiadó Magvető Kiadó Kft.
Kiadás éve 2016
Oldalszám 173 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */