Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Termékek Menü

A foucault-inga (Umberto Eco)

Paraméterek

Kiadó EURÓPA KIADÓ
Megjelenés 2015
ISBN 9789630795760
Akciós ár:
4.290 Ft
3.205 Ft (3.052 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 25%

A foucault-inga (Umberto Eco)

Szerző: Umberto Eco
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 22.
Menny.:db

Bővebb leírás, tartalom

Három kiadói szerkesztő megunja az okkult könyvek "ördöngös" szerzőinek pancserságát, és egy Abulafia nevű számítógép segítségével nekilát, hogy egy tökéletes Tervet kovácsoljon. Az állítólagos Terv értelmében az emberiség sorsa a Világ Urainak kezében van; ez pedig valamiképpen összefügg azzal a gyanúval, hogy Szép Fülöp francia királynak talán mégsem sikerült felszámolnia annak idején a templomos lovagrendet.


Hőseink remekül szórakoznak, ám egyszer csak hátborzongató sejtéseik támadnak... Annyi bizonyos, hogy bajba kerültek.


A Foucault-inga a második nagy sikerű regénye Eco professzornak, a világhírű olasz szemiotikusnak. Ezúttal már nem egy gyilkosságsorozat tettesét s a tettes indítékait, tervét kutatja a detektív, mint A rózsa nevé-ben, hanem végső soron maga a Terv: az emberi történelem, sőt, a Mindenség tervszerűsége válik meghökkentően kérdésessé.


Ha van Terv, akkor minden mindennel összefügg. Ha van Terv, akkor nem kétséges, mi közük a templomos lovagoknak a hasszaszinokhoz, az alkimistáknak a párizsi metróhoz, a titokzatos Saint-Germain grófnak Shakespeare-hez, a rózsakereszteseknek Arsene Lupinhez, a druidáknak az Eiffel-toronyhoz, a Föld forgását bizonyító Foucault-féle ingának... Kihez-mihez is?


UMBERTO ECO: A Foucault-inga 

 

A foucault-inga (Umberto Eco) című könyv most 3.205 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */