Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.499 Ft
2.580 Ft
Kedvezmény: 26%

Paraméterek

kiadó ALEXANDRA
kiadás éve 2016
súlya 360 gramm
Dimenzió 134 mm * 207 mm * 25 mm
Terjedelme 352 oldal
ISBN 9789634470243

A baleset (C. L. Taylor)

Akciós ár:
3.499 Ft
2.580 Ft
Kedvezmény: 26%
Szerző: C. L. Taylor
Cikkszám: 9789634470243
Elérhetőség: Nincs készleten
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Sue Jackson mindig úgy gondolta, hogy a családja már nem is lehetne tökéletesebb, egészen addig a lidérces napig, amikor tizenöt éves lánya kilépett egy busz elé. A balesetet követően Charlotte kómába esik, Sue-nak pedig szembesülnie kell a ténnyel, hogy szinte alig tud valamit a lányáról. Gyermeke naplóját olvasva fáradhatatlanul kutat a legapróbb nyom után, ami választ adhatna a kérdésre, hogy miért akarja egy szeretett és kiegyensúlyozott tinédzser eldobni magától az életet, és ahogyan lassanként helyükre kerülnek a kirakós darabkái, feltűnik egy alak az asszony múltjából, valaki, akit örökre el akart felejteni...

A gyanakvás, az aggodalom és a bizonytalanság szinte az őrületbe kergetik Sue-t, és már saját férjében és ismerőseiben sem képes megbízni. Vajon jogosak a félelmei, és valóban veszélyben van mindaz, ami fontos a számára, vagy csak a képzelete űz gonosz tréfát vele?C. L. Taylor regénye okosan megírt, lebilincselő pszichothriller, amely az emberi lélek legsötétebb bugyraiba kalauzol minket."Egy elsőkönyves szerző hátborzongatóan izgalmas debütálása." (Woman Magazine)

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */