Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
6.990 Ft
5.169 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db

Paraméterek

Kiadó Geopen
Kiadás éve 2016
Oldalszám 224
ISBN 9786155331756

100% disznó (Pálinkás Norbert)

Akciós ár:
6.990 Ft
5.169 Ft
Kedvezmény: 26%
Menny.:db



Szerző: Pálinkás Norbert
Cikkszám: 9786155331756
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szállítási díj: 1.299 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A sertés az amatőr és profi szakácsok számára egyaránt csodálatos állat: minden felhasználható belőle, ami a bőrén belül és a belén kívül van. A Kárpát-medencében máig divatos sőt újra egyre divatosabb házi disznóvágásokon a tökéletességig fejlesztették ennek különböző módozatait. Hiszen nem mindegy, melyik alkatrészét mire, illetve mibe szánjuk. A fagyasztóládák korában pedig nem csak a disznótoros hurkáról és kolbászról, vagy a füstölt sonkáról és szalonnáról kell gondoskodnunk. Az elraktározott alapanyagokból számtalan izgalmas fogást főzhetünk a levesektől egészen a desszertekig az év bármelyik időszakában. A szerző kamaszkorában került először a disznóvágás közelébe, azóta járt sváb disznóvágáson, erdélyi disznóvágáson, szabolcsi disznóvágáson, spanyol disznóvágáson. Megtanulta, mit mikor kell felvágni és levágni, kivenni és berakni, megmelegíteni és kihűteni nem hentesként, hanem a konyhában sokat mozgó civilként. Ennek a tudásnak jó része, és nyolcvan hagyományos és újratöltött disznós recept is elolvasható a 100% DISZNÓ című könyvben, mindez egy saját disznóvágás történetébe csomagolva. 

MaiKönyv - A megbízható online könyváruház

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */