Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.290 Ft
2.500 Ft
Kedvezmény: 24%

Hazudsz, hazudsz - A pokol tüzén fogtok elégni mind

Akciós ár:
3.290 Ft
2.500 Ft
Kedvezmény: 24%

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: M. J. Arlidge
Cikkszám: 9789634064527
Elérhetőség: Nincs készleten
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

Helen Grace felügyelő sohasem látott még ilyen pusztítást. Hat tűzeset huszonnégy órán belül. Két ember meghalt... Többen megsebesültek. Mintha valaki porig akarná égetni a várost... Helennek és csapatának át kell rostálnia a törmeléket, hogy megtalálják a gyújtogatót, aki tüzet - és hatalmat - akar, miközben emberéletek válnak hamuvá. Elég egyetlen rossz lépés, és még több élet kerülhet veszélybe. Ahogy fokozódik a nyomás, és újabb épületek égnek ki, Helen sötét késztetései is önpusztítással fenyegetnek... M. J. Arlidge tizenöt éve dolgozik a televíziós dráma műfajában. Az utóbbi öt évben olyan bűnügyi sorozatok gyártásában vett részt az ITV számára, mint a Torn vagy a The Little House, legújabban pedig az Undeniable, amelyet 2014 tavaszán sugároztak. Jelenleg A néma szemtanú epizódjait írja, de eredeti bűnügyi sorozatokon is dolgozik angol és amerikai tévécsatornáknak.

Bemutatkozó thrillere, az Ecc, pecc, amelyben bevezeti Helen Grace felügyelő alakját, világsikert hozott. A két folytatás (Üsd, vágd; A babaház) szintén bestseller lett. A Hazudsz, hazudsz a Helen Grace-thrillersorozat negyedik darabja.

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

ISBN 9789634064527
Kiadó Gabo Könyvkiadó
Kiadás éve 2017
Oldalszám 432 oldal

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */