Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Akciós ár:
3.200 Ft
2.720 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Paraméterek

ISBN 9789630594110
Kiadó Akadémiai Kiadó Zrt.
Kiadás éve 2013
Oldal szám 240 oldal

Bajos szavak

Akciós ár:
3.200 Ft
2.720 Ft
Kedvezmény: 15%
Menny.:db

Személyes átvétel irodánkban 1-2 munkanap.
Szerző: Bill Bryson
Cikkszám: 9789630594110
Várható szállítás: 2020. augusztus 13.
Elérhetőség: Raktáron
CsomagPontra szállítás: 1.199 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

"Teljességgel alaptalan az a hiedelem, miszerint az and szóval nem szabad mondatot kezdeni. Erről ennyit." (Bill Bryson)Internetes hozzáférés a szótár teljes anyagához."A" vagy "an" history? Hová tegyünk vesszőt? Na és pontosvesszőt? Ön tudja? Biztos benne? Olvasmányos, tömör és szórakoztató kézikönyv az angol nyelvhasználat és helyesírás leggyakoribb buktatóinak elkerüléséhez kezdőknek és haladóknak. A kötet angol nyelvű kiadása több mint húsz éve nélkülözhetetlen társa azoknak, akik az írott szóval dolgoznak."Az angol ajkúak ugyanúgy imádnak vitatkozni nyelvhelyességi kérdéseken, mint mi magyarok, például szabad-e azt írni, hogy „alright", vagy csakis „all right" a helyes? És őnáluk is létezik - ahogy Bryson mondja - „olyan hiba, amely olyannyira gyakori, hogy sokan már nem is tekintik hibának!" Bill Bryson megint egy élvezetes könyvet ad a kezünkbe, ezúttal az angol nyelvi etikettről. Olyanoknak ajánlom, akik jól tudnak, de még jobban akarnak tudni. Igazi „infotainment"!"(Nádasdy Ádám) "Ajánlom ezt a humorral és közérthetően megírt szótárt mindenkinek, aki szeretne elmélyülni az angol nyelvhasználat rejtelmeiben." (Szalai Nóra, 5 Perc Angol)

Bajos szavak című könyv most 2.720 Ft kedvezményes áron a MaiKönyv.hu-n.

Személyes átvétel irodánkban 1-2 munkanapon belül - házhoz szállítás 2-3 munkanap - csomagpontra szállítás 2-3 munkanap.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */