Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Menü
Akciós ár:
3.999 Ft
3.079 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db

Sátántangó - Krasznahorkai László

Akciós ár:
3.999 Ft
3.079 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu
Szerző: Krasznahorkai László
Cikkszám: 9789631424744
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A Sátántangó, Krasznahorkai László első regénye 1985-ben jelent meg, s a rendkívüli kritikai elismerés és olvasói érdeklődés rögtön a kortárs magyar próza egyik alapművévé avatta. A szokatlan hangvételű történet egy olyan világlátásból született, amely még nem törte ketté a világot, s épp ettől lesz tragikus - saját egzisztenciális állapotunk és történelmi helyzetünk látlelete. 

A regény az elmúlt két évtizedben mit sem vesztett aktualitásából: ezt bizonyítják újabb hazai kiadásai, megfilmesítése, sorjázó külföldi fordításai és az azok nyomán született további elismerő kritikák. A történet egyszerre létfenntartó hazugságaink leleplezése és metafizikai sóvárgásunk, becsapottságunk dokumentuma.

"...a regény tere újra egy világ, és...ez a világ- alakjai által dúsan tagolt, rétegzett, hierarchizált, a mindennapi cselekvésköröktől az álmokig és fantazmagóriákig, az egyetemes világrendtől az élet egyszerű újratermelésén és a társadalmi helyen keresztül az emberi méltóság és méltatlanság etoszáig. ...A Sátántangó korszakalkotó mű." - Radnóti Sándor

Krasznahorkai László: Sátántangó

MaiKönyv.hu - Online könyváruház - www.mai-konyv.hu

Paraméterek

Kiadó Magvető
Oldalak száma 274
Borító kemény tábla, védőborító
ISBN 9789631424744
Kiadás éve 2017

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */