Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.490 Ft
Online ár: 1.842 Ft
Menny.:db

Rousseau - Roberto R. Aramayo

Kiadói ajánlott bolti ár: 2.490 Ft
Online ár: 1.842 Ft
Menny.:db

És a politika megteremtette az embert (ahogy ma ismerjük). Zenész, regényíró, politológus, erkölcsfilozófus volt, valamint pedagógus, botanikus és az önéletrajzi műfaj úttörője.

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Roberto R. Aramayo
Cikkszám: 5999033936699
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Bővebb leírás, tartalom

A politika tette az embert olyanná, amilyen. Ha van valaki, aki pontosan ismerte fel, hogy a politika és a vezető politikusok döntően formálják a népeket, akkor az Rousseau, a nagy vagyon megadóztatásának elkötelezett híve volt. Meg volt győződve arról, hogy a társadalmi kohézió megteremtése a szegénység és a gazdagság egyidejű felszámolásával, egy stabil középosztály létrehozásával érhető el. Zenész, regényíró, politológus, erkölcsfilozófus volt, valamint pedagógus, botanikus és az önéletrajzi műfaj úttörője. Az atipikus felvilágosodás írója, Rousseau az ész kultusza ellenére sem feledkezett meg az érzelmek szerepéről, ezért írásai megihlették nemcsak Kantot, de a romantikusokat is. Robespierre bálványozta őt, és sokan a francia forradalom szellemi atyjának tekintették, később pedig Marx vagy akár a szocialista forradalom előfutáraként tartották számon.

Paraméterek

Állapot új könyv
Kiadó EMSE Edapp S.L.
Kiadás éve 2022
Oldalszám 144 oldal
Borító keménytáblás

Vélemények

Még nincs vélemény.

Hasonló könyvek