Barion Pixel

Tisztelt Látogatónk! Annak érdekében, hogy az ízléséhez minél közelebb álló könyveket tudjunk a figyelmébe ajánlani, arra kérjük, hogy fogadja el az ehhez szükséges böngésző sütiket (cookie-kat) az „Elfogadom és bezárom” gomb megnyomásával. További részletekért olvassa el a Mai-Könyv.hu (Mirabellum Bt.) adatkezelési tájékoztatóját! Adatkezelési tájékoztató

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.990 Ft
Online ár: 1.529 Ft

Összeköt a szeretet - Beszoktatós mesekönyv

Kiadói ajánlott bolti ár: 1.990 Ft
Online ár: 1.529 Ft

Mai-Könyv.hu - Online könyváruház
Szerző: Farkas Nóra
Cikkszám: 9789634035046
Átlagos értékelés: 1

Bővebb leírás, tartalom

Hol volt Kobak, mielőtt megszületett volna? Mi az a láthatatlan madzag, ami akkor is összeköti az anyukájával, amikor éppen nincsenek együtt? Miért kell Kobaknak az óvodában maradnia, és mikor találkoznak újra? És mi vár rá ezen az ismeretlen helyen? Ezt a kedves könyvet lapozgatva és Szepesi Szűcs Barbara kedves képeit nézegetve mindent megbeszélhetünk. A történet végén játékos feladatok és kitöltendő oldalak segítik a kicsiket abban, hogy megbarátkozzanak a gondolattal, mostantól ők is óvodába járnak.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2018. 09. 12. -
Nagyon kedves kis könyv. Az óvodai beszoktatást nálunk megkönnyebbítette. Tele van szímes rajzokkal, ezeket gyerekek szívesen nézegetik. A lányom nagyon szereti ezt a könyvet.

Hasonló könyvek