Oldalunk cookie-kat használ, hogy kényelmesebbé tegyük Önnek a keresést, látogatást. Böngészőjéből szabadon törölheti a cookie-kat, módosíthatja azok beállításait. Értem.
Termékek Menü

Niran Judit: Jelek a vizeken

Paraméterek

Szerző(k) Frigyesi Niran Judit
Kiadó Libri
Kiadás éve 2014
Kötésfajta puha fedelű, füles
Oldalak száma 256
Illusztrációk fekete-fehér fotók
Akciós ár:
3.990 Ft
2.789 Ft (2.656 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 30%

Niran Judit: Jelek a vizeken

Szerző: Frigyesi Niran Judit
Elérhetőség: Nincs készleten
CsomagPontra szállítás: 890 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2019. október 22.

Bővebb leírás, tartalom

A kutató tudományos igényével, de a művészi kifejezés eszközeivel megírt, versbetétekkel, fotókkal és fotómontázsokkal átszőtt kötetből személyes (hang)élményeken keresztül elevenednek meg a hajdani rejtőzködő, tradicionális zsidó közösségek, és megszólalnak ezek egykori, illetve ma is élő tagjai. Frigyesi Niran Judit egy eddig az avatatlanok számára ismeretlen, transzcendentális világ belső csendjének állít emléket, miközben szinte megélt élménnyé tesz egy spirituális életformát.


Frigyesi Niran Judit zenetudós, népzenekutató, író, költő, tanár, a Bar Ilan és a Tel Aviv Egyetem docense. A zenét mint személyiségformáló pszichológiai folyamatot tanítja a társművészetek bekapcsolásával. Kutatása középpontjában a 19. és a 20. századi zene és irodalom, Bartók Béla zenéje, az Európán kívüli kultúrák rituális zenéi, valamint a zsidó ima dallamai állnak.

 

Niran Judit: Jelek a vizeken című könyv most 2.789 Ft kedvezményes áron a Mai-Könyv.hu-n.

Vélemények

Még nincs vélemény.
Írja meg véleményét!
/* */